Slingerbeurs match Eshuis Hoveniers

Op de Slingerbeurs hebben wij een succesvolle match gemaakt met Eshuis Hoveniers uit Almelo. Zij wilden voor ons een tuinontwerp maken voor de, nu nogal verwaarloosde achtertuin, van het Erve Noordik. 13 november was het zover, ons door Timo gemaakte plan werd gebracht.

Er is een prachtig ontwerp uitgekomen dat op alle punten aan onze wensen voldoet. Het ontwerp voorziet in een prachtig ingericht plein waar diverse activiteiten die bij ons wijkcentrum horen, gehouden kunnen worden, maar waar ook onze wijkbewoners veel plezier van kunnen hebben. Voor de uitvoering hebben we nog best even tijd nodig, maar we hebben nu een stappenplan waar we ons aan vast kunnen houden.

Wij zijn Eshuis Hoveniers erg dankbaar voor hun beschikbaar gestelde tijd en expertise en we gaan de komende tijd aan de slag om het plan te kunnen realiseren.

Deel van het bestuur en vrijwilligers van Erve Noordik en Timo Kruize van Eshuis Hoveniers.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin