inloopbijeenkomst nieuwe gas- en elektriciteitsmeters

In de komende maanden zal Coteq Netbeheer nieuwe gas- en elektriciteitsmeters komen plaatsen in de Haghoek. De komende jaren krijgen alle huishoudens deze gratis slimme meters aangeboden. Om vragen hierover te beantwoorden organiseerd Coteq een inloopbijeenkomst op 17 april van 16:00 tot 19:00 over de plaatsing van de slimme meter. De bijeenkomst vind plaats in Wijkcentrum Erve Noordik aan de Bosrand 33 in Almelo.

U kunt binnenlopen wanneer u tijd hebt. De meters die bij u geplaatst gaan worden, hebben we bij. Één van onze monteurs laat u graag zien hoe deze werken. De Coteq medewerkers beantwoorden uw vragen. Kom vooral even langs, voor een kopje koffie of thee en een antwoord op uw vraag!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin